Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els campaners de Moixent organitzen visites guiades en la vespra de Sant Pere

S'ofereix un itinerari gratuït amb explicacions sobre les diferents campanes de l'església

Els campaners de Moixent organitzen visites guiades en la vespra de Sant Pere

Els campaners de Moixent aposten per coordinar visites guiades gratuïtes al temple religiós de la localitat amb motiu de la festa patronal de Sant Pere Apóstol. "Són dates en les quals rebem molts visitants i no volem quedar-nos limitats als actes de les festes patronals", apunten.

"Hem cregut convenient incorporar un dia a banda per a noves visites guiades i volem que siga per a la vespra de Sant Pere, sant que dona nom a la nostra església parroquial", prossegueixen. Així, la visita tindrà lloc a la sala de les campanes de Moixent dimarts que ve, 28 de juny de 2022, vespra de Sant Pere, de 18 a 19 h, i els grups seran d'un màxim de set persones.

"Acollirem els visitants a l'entrada de l'església parroquial. Oferirem explicacions sobre les huit campanes i la Matraca, així com d'alguns tocs que es fan", van afegir els campaners. El passat 7 de maig es van complir 15 anys des de la recuperació del toc manual de campanes a Moixent, iniciativa que va donar lloc a la constitució de l'Associació de Campaners de la localitat el novembre d'aquell mateix any.

Compartir el artículo

stats