Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

87 atesos i 18 cremats en una nit de Sant Joan sense incidents a València

El dispositiu especial va atendre 25 persones per intoxicació etílica

25

Desallotjament i neteja de les platges després de la nit de Sant Joan

Un total de 87 persones han resultat ferides, 18 d’elles amb cremades de diferent consideració, en una nit de Sant Joan a València en la qual no s’han registrat incidents greus, segons les dades oferides per Creu Roja i la Policia Local.

Creu Roja ha atés aquesta nit, i entrada la matinada, 87 persones, 18 de les quals patien cremades de diferent grau, amb dues d’aquestes evacuades a un centre hospitalari, mentre que 25 dels atesos presentaven intoxicació etílica, amb dos evacuats a l’hospital per aquesta causa.

Dispositiu mèdic per als ferits

A més, 20 dels atesos patien ferides —3 d’ells, traslladats a un centre mèdic-, 6 tenien contusions, 6 presentaven símptomes de lipotímia i 5 van acudir amb objectes estranys als ulls, a més de 7 atesos més per qüestions vàries, segons Creu Roja, que va desplegar un dispositiu de 12 vehicles i 44 persones amb motiu de Sant Joan.

Fins a la 1.30 hores d’aquesta matinada, la Policia Local de València destacava una nit de Sant Joan “sense incidents” a les platges del nord i el sud de la ciutat.

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, va visitar anit el dispositiu de la Policia Local, bombers municipals i Protecció Civil per a supervisar el desenvolupament de la nit i recordar als assistents a aquesta multitudinària celebració la importància del civisme i la prohibició d’encendre fogueres en les proximitats de parcs naturals com el del Saler.

Compartir el artículo

stats