Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Tavernes de la Valldigna incorpora l’ús de drons per a fumigar contra mosquits

Un dron fumiga en la zona dels ullals de Tavernes. levante-emv

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha començat la fumigació contra mosquits mitjançant l’ús de drons en diferents zones humides de difícil accés. L’operació es du a terme en entorns urbans, tant del poble com de la platja, amb l’objectiu de millorar el programa pilot de fumigació i els resultats contra les plagues de mosquits i altres insectes.

Entre els punts on s’ha fumigat amb drons hi ha els voltants del riu Vaca, els ullals i les zones verdes humides de la platja. Aquesta fumigació complementa la que es realitza de manera ordinària durant la resta de l’any a Tavernes i que s’intensifica en temporada estival.

La regidora de Serveis Públics, Noèlia Alberola, ha destacat que “fumigar amb drons facilita aquesta operació i permet arribar a totes les zones de concentració de mosquits i insectes més ràpidament. La fumigació amb dron continuarà amb diferents passades la setmana que ve i durant els mesos de juliol i agost”. L’ús d’objectes voladors per a fumigar s’ha provat amb èxit en altres municipis.

Compartir el artículo

stats