Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Alberic edita un llibre amb els relats premiats

'Albericontes' recull els contes i dibuixos que van guanyar el certamen literari Rafael Giner del curs passat

L'alcalde, Toño Carratalá, lliura els llibres als xiquets. | LEVANTE-EMV

L'Ajuntament d'Alberic ha recopilat els contes i dibuixos seleccionats dels Premis Literaris Escolars Rafael Giner del curs 2020-2021 en un llibre que du per nom Albericontes. Dimarts passat, 21 de juny, xiquetes i xiquets dels diferents centres escolars d'Alberic van omplir el Teatre Liceu en l'acte de presentació.

L'acte, en el qual es va repartir un exemplar d'Albericontes als alumnes autors de les obres que el conformen, va servir també per a fer lliurament dels Premis Literaris Escolars Rafael Giner del curs 2021-2022. El lliurament dels premis a l'alumnat del CEIP Rafael Comenge, el CEIP El Convento i el col·legi La Milagrosa va comptar amb la participació de l'alcalde d'Alberic, Toño Carratalá; la regidora de Cultura i Educació, Virginia Bruño; la reina de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2022, Ainara Juan, i la representació familiar de Rafael Giner.

Carratalá va recordar durant l'acte de presentació que «en Rafael Giner Sanz va ser un il·lustre mestre que, malgrat no ser fill d'Alberic, des del moment que hi va arribar va tindre una vinculació total amb el nostre poble».

Compartir el artículo

stats