Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Mislata culmina les obres de la nova piscina coberta municipal

L'alcalde i el director general d'Esports han visitat les instal·lacions del nou complex situat al costat de La Fàbrica

L'alcalde de Mislata amb el director general d'Esports i la regidora d'Urbanisme. A.M.

Després de la finalització de les obres de la nova piscina coberta municipal i complex esportiu, dimarts passat va tindre lloc la recepció de les obres per part de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, i al seu torn el lliurament de l'edifici a l'ajuntament.

 Per a això, l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el director general d'Esports, Josep Miguel Moya, han signat públicament les actes després de visitar les noves instal·lacions, junt amb la regidora d'Urbanisme, Mercedes Caballero Carrasco, i altres tècnics de la Conselleria. 

Segons afirma l'alcalde Bielsa, «amb la finalització de les obres de la nova piscina coberta es fa realitat una reivindicació històrica dels mislaters i mislateres, i ara el complex de La Fàbrica compta amb unes instal·lacions d'avantguarda, multiusos, modernes i preparades per a continuar fomentant l'esport a tota la ciutadania».

Aquest complex esportiu, situat al costat del centre sociocultural La Fàbrica, abasta una superfície de quasi 6.000 m², i compta, a més d'amb una piscina de 25 metres, amb zona de gimnàs, aules per a activitats, vestuaris i una sala polivalent. Després del procés d'equipament de totes les instal·lacions es procedirà a la seua obertura.

Compartir el artículo

stats