Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Ferran Barberà assumeix l’acta de diputat en substitució d’Oltra

Membre de l’executiva nacional de Més, ocupa el lloc de l’exvicepresidenta després de la renúncia de Teresa Garcia

Barberà, durant la presa de possessió de la seua acta, aquest dimecres, a les Corts Levante-EMV

Ferran Barberà ha pres possessió, aquest dimecres, com a diputat de Compromís a les Corts Valencianes en substitució de Mónica Oltra, que va renunciar als seus càrrecs institucionals després de ser imputada per la gestió dels abusos a una menor tutelada per part del seu exmarit.

Barberà, nascut en 1991, ha promés el càrrec a l’inici de la sessió plenària i s’ha convertit, així, en nou parlamentari del grup de Compromís, en el qual ocupa un escó de l’última fila de l’hemicicle.

L’escó d’Oltra corresponia ocupar-lo a Teresa Garcia, que hi va renunciar per a seguir com a directora general d’Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat.

Barberà, regidor de Cultura, Joventut i Turisme de Guadassuar (València) i membre de l’executiva de nacional de Més-Compromís com a secretari de Formació i Convencions Nacionals, ocupava el número dotze de la llista de Compromís a les Corts per València.

Va estudiar el grau superior d’Interpretació Musical en l’especialitat de clarinet al Conservatori Superior de Música d’Aragó, a Saragossa, de 2011 a 2015, i des de 2018 és professor de clarinet i agrupacions instrumentals a l’escola de música de la Societat Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar.

Des de 2018 fins a 2022 ha sigut membre de la coordinadora nacional de Joves PV i des del mes de febrer passat forma part de la comissió de garanties de Joves PV i de la coordinadora comarcal de Joves PV-Ribera Alta.

Compartir el artículo

stats