Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Quan és la data límit per a inscriure’s en la campanya dels bons comerç de València

Enguany també hi poden participar les parades dels mercats municipals

Imatge d’arxiu de la barreteria Albero LEVANTE-EMV

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha recordat que el xicotet comerç de València té aquest mes de juliol per a inscriure’s en la campanya dels bons al comerç, que, després de l’èxit de l’any passat, passa dels 17.000 bons de 2021 fins als 27.882 d’enguany. A més, el consistori ha incrementat la dotació econòmica dels 847.000 euros fins a 1,6 milions d’euros. Per a poder figurar en la llista de comerços que participen en la campanya, és imprescindible que aquests establiments s’apunten a la iniciativa abans del dia 31 de juliol. Cal recordar que enguany els propietaris d’una parada en els mercats municipals també poden participar en la campanya.

D’aquesta manera, la ciutadania de València que haja adquirit un bo podrà utilitzar-lo entre el 3 d’octubre i 30 de novembre. La persona consumidora adquireix una targeta a un preu de 50 euros que pot canviar en els establiments adherits per productes i serveis per valor de 100 euros, atés que el consistori aporta els altres 50 euros.

El regidor Carlos Galiana ha animat tots els comerços i llocs dels mercats municipals a participar-hi i ha recordat que “l’objectiu principal dels bons és impulsar les compres en el comerç local i de proximitat i aconseguir pal·liar les conseqüències econòmiques que ha tingut la covid-19 en aquest sector, i ara la crisi energètica i inflacionista”. Galiana ha recordat que es tracta d’una “mesura nova” que es va implantar l’any passat i que va tindre “un gran èxit entre la ciutadania”. De fet, “els bons es van acabar en unes hores”.

Compartir el artículo

stats