Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La Fira i Festes de Gandia més llarga de la història

Gandia programa les activitats de 2022 en dos caps de setmana

L’alcalde, José Manuel Prieto, mostra el cartell de la Fira i Festes d’enguany Alex Oltra

La Fira i Festes de Gandia 2022 serà especial perquè es desenvoluparà en dos caps de setmana (23, 24 i 25 de setembre i del 30 de setembre al 3 d’octubre), però també perquè serà la primera sense restriccions després de les edicions de 2020 i 2021, marcades per la pandèmia.

L’Ajuntament de Gandia ha presentat igualment el cartell oficial de les festes, obra de Cristina Jordà, que presenta un disseny que il·lustra la diversitat, la identitat i la unitat de cada persona.

El primer cap de setmana d’enguany ja hi haurà concerts en directe al parc de la Festa. A més, la Fira d’Atraccions obrirà les seues portes fins al 16 d’octubre.

El segon cap de setmana està previst el nucli central de la programació, començant per la desfilada de les bandes del Tio de la Porra, el divendres 30 de setembre, per a acabar amb el dilluns festiu, 3 d’octubre, que és quan se celebra la festa del patró, Sant Francesc de Borja.

La Fira i Festes 2022 mantindrà un format similar al d’anys anteriors, amb moltes activitats als carrers perquè la ciutadania de totes les edats puga gaudir d’un programa variat.

La programació també es desenvoluparà en espais emblemàtics i tradicionals de la ciutat com la Casa de la Marquesa, el Palau Ducal, el parc del País Valencià o el Teatre Serrano, amb la reobertura de l’IES María Enríquez per a acollir actuacions musicals.

Les dates, el cartell i part de la programació de la Fira i Festes 2022 s’han donat a conéixer en una compareixença de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; el regidor de Cultura, Nahuel González; el tècnic Juanjo Payà i l’autora del cartell, Cristina Jordà.

Compartir el artículo

stats