Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L’esquerra “alternativa” celebra una trobada municipalista a Burjassot

Representants dels col·lectius municipalistes durant el debat

Amb el lema “Gent que lluite és el que fa falta”, diverses agrupacions locals de la Comunitat Valenciana militants de l’esquerra “alternativa” van celebrar dissabte al matí, en les instal·lacions de l’Associació Cultural Bassot de Burjassot, la II Trobada Municipalista del País Valencià. Hi van concórrer, entre altres, la plataforma ciutadana Guanyar Alcoi, la Candidatura d’Unitat Popular i l’Assemblea Municipalista de la Vila Joiosa, Reiniciem de Benissa i, com a amfitriona, Totes amb Burjassot.

La ponència “Dret a l’habitatge i polítiques públiques”, a càrrec de Raúl Beltrán, i el posterior “Debat sobre estratègies i polítiques municipals” donen una idea de les línies d’actuació que els col·lectius “alternatius” han emprés de cara a les pròximes eleccions. Accés a un habitatge digne, defensa del valencià, feminisme i mesures contra el canvi climàtic constitueixen els assumptes més destacats que es van abordar en la reunió.

Com van explicar des de l’organització, la Trobada Municipalista del País Valencià –que tindrà noves convocatòries en diferents punts del territori– vol “posar en el centre el bé comú i els interessos de les classes populars” a partir de “reflexions i propostes compartides”, la finalitat de les quals és “lluitar per una vida digna de la ciutadania”.

Compartir el artículo

stats