Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Socorristes fora de servei rescaten quatre persones a la platja del Port de Sagunt

El dispositiu també va respondre a una falsa alarma per la desaparició d’un menor

Expectació durant el rescat Levante-EMV

Diversos socorristes fora de servei van rescatar ahir quatre banyistes que s’havien quedat atrapats pel corrent de l’aigua en les proximitats del sempre temible espigó de Ciudadmar, a la platja del Port de Sagunt.

Quan el servei municipal de salvament, que es prolonga fins a les 21 hores, ja havia tancat, el 112 va rebre l’avís i diversos socorristes que encara es trobaven en la zona no van dubtar a l’hora de tirar-se a l’aigua per a efectuar el rescat.

Els quatre banyistes, que estaven agafats a les boies i van ser trets de l’aigua, es trobaven en bon estat, encara que una menor, que havia engolit una mica d’aigua, va haver de ser atesa pels serveis mèdics. L’helicòpter de Salvament Marítim i diverses embarcacions tant dels socorristes com dels bombers es van unir al dispositiu de rescat, la qual cosa va crear una gran expectació a la platja del Port.

Quan el servei ja es donava per resolt de manera satisfactòria, es va denunciar la desaparició d’un xiquet, que finalment va resultar ser una falsa alarma.

Compartir el artículo

stats