Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els sismògrafs registren dos terratrémols més en els voltants de l’embassament de Tous

Els tremolors es van detectar amb una diferència de tretze minuts, un a Navarrés i l’altre en el municipi riberenc

Tous registra un altre tremolor | IGN

Els voltants del pantà de Tous van registrar ahir de matí dos terratrémols més. Els sismògrafs de l’Institut Geogràfic Nacional detecten, amb una certa freqüència, tremolors en aquesta zona, encara que tots són de baixa intensitat.

El primer moviment sísmic es va produir en el municipi de Navarrés, a la comarca de la Canal de Navarrés, a les 9.20 hores del matí d’ahir, segons va informar l’Institut Geogràfic Nacional. El sisme d’1,9 graus de magnitud en l’escala Richter es va localitzar en el nord-oest del terme municipal de Navarrés i a quatre quilòmetres de profunditat.

El segon, de 2,0 graus de magnitud es va detectar a les 9.33 hores a tres quilòmetres de profunditat i en el nord-oest del terme municipal de Tous, a la comarca de la Ribera Alta. Tots dos, en les proximitats de l’embassament de Tous.

En diverses ocasions, els tècnics de l’IGN han explicat que en aquesta zona és habitual que es produïsquen xicotets moviments sísmics i que també entra dins de la normalitat que després d’un terratrémol es produïsquen rèpliques.

Compartir el artículo

stats