Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Sostenibilitat

L’Arquebisbat demana a totes les parròquies la instal·lació de plaques solars en els temples

La diòcesi fa mesos que estudia sistemes d’implementació i estalvi energètic

La catedral de València, en una foto d’arxiu M.Á. Montesinos

L’Arquebisbat de València complirà al decret d’estalvi energètic aprovat pel Govern i que entra en vigor demà dimecres, 10 d’agost. De fet, l’entitat religiosa havia anticipat, en mesos anteriors, la línia d’estalvi energètic en tota la diòcesi, amb l’estudi de sistemes que permeten implementar solucions en aquesta línia, segons expliquen en un comunicat remés a la premsa.

De manera directa, el passat 28 de juliol, l’Arquebisbat va remetre indicacions a totes les parròquies “per a la instal·lació de panells solars en els temples i en altres instal·lacions, a fi d’estendre solucions d’estalvi energètic en esglésies, parròquies, convents i cases-abadia”. Aquesta indicació s’ha fet extensiva fins i tot als col·legis diocesans.

Amb això, l’Arquebisbat de València “mostra la seua iniciativa de contribuir a l’estalvi energètic i, seguint les paraules del papa Francesc, a la cura de la casa comuna, com reitera el Sant Pare en la seua encíclica Laudato Si’”, conclouen en l’escrit que s’ha fet públic.

Compartir el artículo

stats