Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Parada

Dues cancel·lacions i 55 retards en la quarta jornada de vaga en Ryanair

Els dos vols cancel·lats feien els trajectes Barcelona-Londres i Londres-Barcelona i els retards han afectat Palma en major mesura

Les parades afecten les deu bases espanyoles en les quals opera Ryanair EP

Dos vols han sigut cancel·lats aquest dijous i 55 més han patit retards en l’última jornada de vaga de les quatre a les quals estan convocats aquesta setmana a Espanya els tripulants de cabina de passatgers en Ryanair pels sindicats USO i Sitcpla.

Segons ha informat USO amb dades fins a les 13.00 hores, els dos vols cancel·lats feien els trajectes Barcelona-Londres i Londres-Barcelona.

Els retards han afectat en major mesura Palma (15 vols d’eixida o arribada demorats), Màlaga (11 retardats) i Barcelona (10).

A Sevilla i Eivissa s’han registrat retards en 5 vols d’entrada o eixida en cada aeroport; a València i Alacant, 3 en cada cas; a Santiago de Compostel·la, 2; a Madrid, 1, i a Girona, cap.

Les parades afecten les deu bases espanyoles en les quals opera Ryanair (Madrid, Màlaga, Sevilla, Alacant, València, Barcelona, Girona, Santiago de Compostel·la, Eivissa i Palma).

Després de les vagues de juny i juliol, USO i Sitcpla mantenen les parades setmanals, de dilluns a dijous, fins al 7 gener de 2023, en demanda d’un conveni col·lectiu signat sota la legislació espanyola.

Compartir el artículo

stats