Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

FGV ofereix aquest cap de setmana el servei nocturn pel festiu del 15 d’agost

Els trens circularan la nit del divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 fins a la matinada

Arxiu - Imatge d’una unitat de la línia 10 de Metrovalencia a l’estació d’Alacant EUROPA PRESS - Arxiu

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà, amb motiu de la festivitat de l’Assumpció de la Mare de Déu, els serveis especials nocturns “A la lluna de Metrovalencia”, Tramnochador i El Mussol de les Marines, per la qual cosa, aquest cap de setmana se succeiran les circulacions extraordinàries en la nit del divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 en Metrovalencia i TRAM d’Alacant.

El servei nocturn “A la lluna de Metrovalencia” de divendres, dissabte i vespres de festius de Metrovalencia permet que circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda, Empalme i Marítim.

En direcció a Alboraia, la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. A més, cada 80 minuts hi ha trens en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de València, a l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions, tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, les unitats passen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies; mentre que en els trams Primat Reig-Doctor Lluch i Marítim-Grau Canyamelar, la freqüència és de 20 minuts.

En el cas de la línia 10, la freqüència de pas de 40 minuts és entre Alacant i Natzaret i viceversa, mentre que entre Natzaret i Ciutat Arts i Ciències-Justícia, i en sentit invers, és de 20 minuts.

D’altra banda, la línia 4 circula entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei, que arribarà fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produeix cap a les 2.30 hores.

TRAM d’Alacant

El Tramnochador, el servei nocturn de TRAM d’Alacant per als caps de setmana de l’estiu en l’àrea metropolitana, i El Mussol de les Marines, que circula també a la nit i entre Benidorm i Garganes, també prestarà servei el divendres 12, el dissabte 13 i el diumenge 14.

El Tramnochador ofereix servei durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1), Sant Vicent del Raspeig (L2), el Campello (L3) i Platja de Sant Joan (L4), amb parada en les diferents estacions i baixadors d’aquests trajectes.

Per la seua banda, El Mussol de les Marines, que uneix Benidorm i Garganes, prolongarà excepcionalment el seu recorregut el dissabte 13 fins a la parada d’Olla d’Altea per a facilitar el desplaçament a totes aquelles persones que vulguen gaudir de l’espectacle pirotècnic del Castell de l’Olla.

Compartir el artículo

stats