Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

València frega el ple a l’agost

El pont de l’Assumpció els hotels van estar al 94 % d’ocupació i el 13 d’agost es va arribar al 96 %

Turistes a la plaça de la Mare de Déu

La ciutat de València recupera el ritme turístic previ a la pandèmia, un canvi de tendència que es registra des del segon trimestre de l’any. A l’espera de conéixer les dades oficials que l’INE publica mensualment, els sondejos fets per Visit València mostren que la ciutat manté l’atractiu turístic. Així, el mes d’agost els hotels de la ciutat estan registrant xifres d’ocupació molt positives. El pont d’agost, entre el 12 i el 15 d’agost, l’ocupació mitjana ha sigut del 94 %, incrementada fins al 96 % el dissabte 13 d’agost.

“València s’ha convertit en un dels principals motors d’atracció turística del territori. Les dades d’ocupació, que analitzem contínuament, superen les previsions fetes a principi de mes i arriben a xifres superiors al 90 %. Es tracta, sens dubte, d’una bona notícia per al sector turístic que, si es manté la tendència, tancarà l’estiu amb registres similars als de 2019”, ha destacat Emiliano García, regidor de Turisme i Internacionalització.

Pel que fa a les dades provisionals de juliol, el sondeig de Visit València desprén una ocupació del 87,4 %. Cal destacar que la previsió d’ocupació a principis de juliol oscil·lava al voltant del 75 %, xifra que creix gràcies a les reserves d’última hora. El preu mitjà de l’habitació d’hotel ha arribat als 122,80 euros, un 12 % superior a les xifres de 2019. L’ingrés mitjà per habitació disponible, que els hostalers denominen REVPAR, ascendeix a 108,10 euros, la qual cosa suposa un increment del 8 % respecte a l’exercici 2019, l’anterior a la pandèmia.

Compartir el artículo

stats