Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Previsió

Les tempestes descarregaran a València aquesta vesprada

Aemet decreta avís groc per precipitacions que podrien acumular fins a 30 mm d'aigua per hora a València

Suspesa per la pluja la Fira de la Sega de l'Arròs de Catarroja, fa dos dies Fernando Bustamante

Tornen les pluges a la Comunitat Valenciana. L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha llançat un avís groc per tempestes a partir de hui a migdia i que podrien vindre acompanyades de pedra a l'interior de l'autonomia. 

Així, l'entitat preveu que a partir de les dues del migdia hi haja precipitació acumulada de fins a 20 mm/hora a l'interior de Castelló, que podria augmentar a una intensitat de 30 mm/hora puntualment. Les tempestes podrien vindre acompanyades de pedra també a l'interior nord de València, on també es podran acumular 30 mm/hora d'aigua. 

En el litoral d'Alacant i València, la tempesta arribarà, previsiblement, a partir de les 17 hores de la vesprada i l'alerta no cessarà fins demà a la vesprada, per la qual cosa s'espera que les pluges siguen persistents durant tot el dia de hui. 

Per a demà dijous, la cosa no millora segons les primeres previsions, perquè persistirà l'avís groc i la pedra serà un complement que podrà acompanyar les precipitacions, que podran ser fortes en alguns punts. 

Compartir el artículo

stats