Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Metro i bus gratis a València aquest dijous pel Dia sense Cotxes

Aquest 22 de setembre amb motiu del Dia sense Cotxes, el transport públic a la ciutat serà gratuït

Viatjar amb metro serà gratuït aquest dijous 22 de setembre. J.M. López

La Generalitat celebra aquest dijous 22 de setembre el Dia sense Cotxe i permetrà l'accés gratuït durant tota la jornada als serveis de Metrovalencia, TRAM d'Alacant, TRAM de Castelló i MetroBus (Autobusos Metropolitans de València). El mateix ocorrerà amb l'EMT i el servei d'autobusos, que seran gratuïts durant tot el dijous 22 de setembre.

Bus i metro gratis a València aquest dijous

Aquesta iniciativa forma part de les diferents activitats programades per la Generalitat amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, per a promoure hàbits més sostenibles en el conjunt de la societat i "recordar que el transport públic és un mitjà segur".

Amb motiu del Dia sense Cotxes i per a facilitar l'accés a les estacions subterrànies, els passos de les línies de validació de Metrovalencia i TRAM d'Alacant estaran oberts, des de l'inici del servei fins a la finalització d'aquest.

En Metrovalencia, les validadores quedaran fora de servei, mentre que les màquines de venda automàtica estaran actives i els viatgers podran adquirir tots els títols en vigor.

A Alacant, totes les validadores, tant les embarcades en les unitats com les de les estacions, estaran fora de servei. Les màquines de venda automàtica indicaran la gratuïtat del servei i les persones usuàries podran adquirir els títols en vigor, exceptuant-ne els senzills i els d'anada i tornada i TRAM.

L'accés als autobusos del TRAM de Castelló i de MetroBus tampoc requerirà títol de transport.

Pel que fa a l'autobús, es podrà viatjar sense cap cost en qualsevol autobús de València durant tota la jornada. 

Compartir el artículo

stats