Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

"Òbviament m'encantaria tornar al València"

Quasi un mes després d'anar-se'n, Carlos Soler va afirmar a 'Levante EMV' i 'SUPER' que el València sempre serà sa casa

Entrevista a Carlos Soler | ¿Volver al Valencia CF?

Entrevista a Carlos Soler | ¿Tornar al València CF? Arturo Iranzo

Para ver este vídeo suscríbete a Levante-EMV o inicia sesión si ya eres suscriptor.

Entrevista a Carlos Soler | ¿Tornar al València CF? Vicent Chilet

Carlos Soler ja és passat del València CF. El jugador va salpar de Mestalla i va posar rumb al PSG per a afrontar un nou repte. De la mateixa manera que van fer altres grans figures valencianistes anys arrere, el migcampista va deixar la porta oberta a un possible retorn.

Malgrat la seua marxa, Soler és valencianista de bressol i el seu sentiment pel club que li ho ha donat tot és màxim. El valencià trau pit del seu amor pel club i deixa oberta la porta a "completar el cercle" en un retrobament: "Com a aficionat, segur, i com a jugador, òbviament que m'encantaria en algun moment poder tornar-hi. València és ma casa i no li diré que no, òbviament", va afirmar.

"Tinc magnífics records, ho tinc tot allí i per a mi el València ho ha sigut tot sempre"

decoration

Després de 18 anys defensant la samarreta del València CF en totes les categories possibles, Carlos ha viscut experiències de tota mena en l'equip: "Tinc magnífics records, ho tinc tot allí i per a mi el València ho ha sigut tot sempre. I jo seré sempre un valencianista més i un valencià més enllà d'on estiga".

Finalment, Soler va assegurar que tornarà a Mestalla d'una forma o d'una altra: "Segur que d'ací a uns anys, si no és en el camp, em tindran en la graderia animant com un més".

Compartir el artículo

stats