Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La filla de Bimba Bosé, Pablo Remón o Albert Pla, en la nova temporada del TEM

El Pont Flotant, La Phármaco o La Coja Dansa seran algunes de les companyies que visitaran el teatre del Cabanyal

Daura Postigo, filla de Bimba Bosé i Diego Postigo.

Daura Postigo, Pablo Remón, Albert Pla o M. Ward són alguns dels noms propis que componen la nova temporada del Teatre el Musical (TEM), que s'ha presentat hui de la mà del seu coordinador, Juanma Artigot, i la regidora d'Acció Cultural, Maite Ibáñez.

Es tracta d'una de les programacions més potents del teatre municipal des de la seua reconversió pública, sense comptar els espectacles que visitaran l'escenari de la mà de fetivals com Volumens o la Mostra Viva del Mediterrani. 

La companyia valenciana El Pont Flotant portarà el seu espectacle Eclipsi total del 3 al 6 de novembre. El dramaturg i director de teatre Pablo Remón pujarà a l'escenari Los Farsantes el 25 i el 26 de novembre; La Coja Dansa representarà Enlluernador el 26 de gener, i la companyia La Phármaco, Toná, el 21 de gener. 

En l'apartat musical destaquen Mr. Ward, que finalment actuarà al TEM, després de la seua cancel·lació l'any passat, el pròxim 30 d'octubre. Albert Pla actuarà el pròxim 20 de gener amb el seu espectacle ¿Os acordáis? i la filla de Bimba Bosé, Daura Postigo, debutarà al TEM el 28 de gener per a presentar el seu projecte musical.

Daura, filla del productor Diego Postigo (actual parella de l'actriu Bàrbara Lennie) és la protagonista de l'última pel·lícula de Paco León, Rainbow, que adapta la història de The Wizard of Oz. La cinta es va presentar durant el Festival de Sant Sebastià. 

Compartir el artículo

stats