Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Coronavirus

Pedro Sánchez continua sent positiu en covid-19

Per aquest motiu, el president del Govern no acudirà a la clausura del Fòrum de La Toja i tancarà l'esdeveniment per videoconferència

Pedro Sánchez continua sent positiu en covid-19. EUROPA PRESS

El president del Govern, Pedro Sánchez, continua sent positiu en covid-19 després de fer-se una prova diagnòstica aquest divendres. Per tant, segons han indicat fonts de Moncloa, no acudirà a la clausura del Fòrum de la Toja, encara que hi participarà de manera telemàtica.

El president també tenia previst acudir aquest dissabte a la Fiesta de la Rosa del PSDG al municipi d'Oroso (La Corunya), però finalment no hi acudirà. El substituirà la ministra d'Educació i portaveu de la Comissió Executiva Federal, Pilar Alegría, segons han indicat fonts de Ferraz.

A causa del positiu de Sánchez, també es va decidir ajornar la cimera del Med9 que reuneix els líders dels nou països del sud de la UE, que s'anava a celebrar aquest divendres a Alacant.

El cap de l'executiu va comunicar diumenge passat que s'havia contagiat de coronavirus i uns dies després fonts de Moncloa van precisar que tenia símptomes, però que es trobava en bon estat.

Per precaució va decidir no acudir a la sessió de control al Govern de dimecres al Congrés dels Diputats, va sol·licitar el vot telemàtic i va ajornar al següent dimecres les preguntes que estaven registrades.

Compartir el artículo

stats