Suscríbete Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Projecte Home atén més de 1.700 persones per addiccions a Gandia

Projecte Home inaugura un nou local al carrer Alzira

Un moment de la inauguració del nou local de Projecte Home a Gandia. Àlex Oltra

La Fundació Arzobispo Miguel Roca - Projecte Home, dedicada a la prevenció, detecció i tractament d'addiccions, ha inaugurat la nova seu del Centre de Dia de Gandia, situada al carrer Alzira, 7, gràcies a la cessió d'un nou local per la Fundació Gozalbo-Marqués.

En aquest temps, a Gandia, des de 1998, hi han atés més de 1.700 persones, de les quals se n'ha tractades prop de 1.200. En concret, l'any passat van estar en tractament 130 persones i les seues famílies.

Sobre aquest tema, des de l'entitat han assenyalat que, "tenint en compte que s'ha augmentat un 70 % la demanda d'informació de tractament en aquest centre respecte a l'any 2020, s'ha de continuar oferint ajuda a tota persona que la necessite, i per això qualsevol persona pot demanar una cita i serà atesa per un terapeuta".

A l'acte d'inauguració del nou local van acudir responsables de la Fundació Arzobispo Miguel Roca, d'entitats vinculades a l'Església Catòlica i autoritats locals de Gandia, entre aquestes l'alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto, que va lloar l'encomiable tasca que es du a terme en Projecte Home.

Compartir el artículo

stats