Suscríbete Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Centenars de fallers de la Ribera plantaran a l’abril una falla a Andorra

Imatge de la presentació que es va dur a terme dissabte a Sueca Levante-EMV

Andorra la Vella serà, l’abril de 2023, la ciutat que albergarà la plantà i cremà de la falla viatgera que promou l’associació Valencians pel Món, que cada any mobilitza centenars de fallers de la comarca. La destinació es va donar a conéixer dissabte a la nit al Centre Cultural Bernat i Baldoví de Sueca.

Durant aquest acte també es van presentar les màximes representants de 2023 de l’associació, així com les seues corts d’honor. Zaida García Oliver i la xiqueta Mara Osca Iborra ocuparan aquesta vegada el màxim escalafó de la festa al costat de la padrina, Jessica Llinas Carretón.

Sonia Zafrilla, Cristina Espiritusanto, Andrea Valles i Lucas Sánchez es van acomiadar del seu mandat i van agrair tant a l’associació com a Ciudad Real i a la seua alcaldessa, Eva María, el tracte rebut en tot moment.

Andorra la Vella serà la ciutat encarregada de rebre l’expedició valenciana entre els dies 14 i 16 del pròxim mes d’abril. Els seus residents tindran oportunitat de viure unes festes falleres amb tots els seus ingredients, inclosa la despertà, la mascletà o la paella.

Compartir el artículo

stats