Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Més de 20.000 persones gaudeixen del festival DNA de Dénia

El passeig de la Marineta Cassiana es va omplir de gent durant la celebració del DNA a Dénia Tino Calvo

Més de 20.000 persones han passat aquest cap de setmana pel passeig de la Marineta Cassiana de Dénia per a gaudir del festival gastronòmic del DNA, una barra oberta al Mediterrani amb degustació de tapes i delícies, i divulgació per part dels millors cuiners.

El DNA ha resultat tot “un èxit” no només de convocatòria sinó per haver sigut capaç de complir el seu objectiu de donar veu als productors, cuiners i artesans locals, van subratllar des de l’organització en un comunicat.

Miquel Ruiz, d’El Baret de Miquel, després de la seua xarrada Tino Calvo

En el tancament, el xef i comissari gastronòmic de D*na Festival Dénia, Quique Dacosta, va destacar que aquesta edició de D*na “ha aconseguit convertir aquest passeig d’un quilòmetre de llarg en una oportunitat d’explicar-se en primera persona per a l’artesà, el productor, l’elaborador i els cuiners locals. Una trobada on tots ells han compartit el protagonisme al mateix nivell que els cuiners d’alta cuina, perquè també són estreles en si mateixes”.

Quique Dacosta es fa una ‘selfie’ amb els seus companys en l’última presentació del DNA Tino Calvo

El certamen s’ha reafirmat com la cita per excel·lència de la gastronomia mediterrània. Una trobada exclusiva que reuneix els millors professionals del sector de la gastronomia i la restauració de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de fer valdre la cultura gastronòmica i l’excel·lència dels productes i projectes gastronòmics d’aquesta regió, i promoure la interacció del públic amb la gastronomia.

Compartir el artículo

stats