Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Agullent recondiciona quatre camins gràcies a una subvenció de 130.000 euros

L'estat de les tres vies es va veure afectat per la DANA de 2019

Operaris en el camí del Racó de la Volta, durant els treballs de millora fets a Agullent. Levante-EMV

L'Ajuntament d'Agullent ha rebut un total de 133.782,29 € per a executar les obres de reparació i restitució d'infraestructures, equipaments o instal·lacions del camí de Racó de la Volta, del Porro i la Solana i del Sort d’Esma. La subvenció procedeix de la Generalitat Valenciana i cobreix íntegrament el cost de les actuacions que s'han dut a terme al poble.

Les tres vies estan situades en la zona agrària amb terrenys de cultiu pròxima al Benetzar, adjacents al camí Vell d'Ontinyent a Albaida. L'estat de les tres vies es va veure afectat pel temporal de pluges torrencials -DANA- que va caure en el territori valencià en la tardor de 2019.

En els primers tres camins s'ha treballat per a reasfaltar les vies, amb un cost de 47.297,06 € i de 46.326,83 €, respectivament. Per la seua banda, en el camí de Sort d'Esma s'ha obrat repavimentant la via per a reconduir les aigües. Aquesta actuació ha tingut un cost de 40.158,40 €.

L'alcalde d'Agullent, Pau Muñoz, valora positivament la subvenció rebuda per a executar les obres. "Continuem treballant per a poder recuperar el bon estat dels camins del nostre terme.

Compartir el artículo

stats