Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Baldoví ix en defensa de Jorge Javier Vázquez des de la tribuna del Congrés: “Vox promou l’odi”

El diputat de Compromís carrega contra la formació ultra per convidar un raper amb lletres homòfobes i que amenacen el presentador de televisió a un acte del partit

Joan Baldoví, aquest dimecres, al Congrés dels Diputats J.J. Guillén

El diputat de Compromís, Joan Baldoví, ha carregat aquest dimecres contra Vox per “promoure l’odi” després que la formació ultra haja convidat a un acte del partit a un raper amb lletres homòfobes en les quals amenaça de “pegar al mariconazo de Jorge Javier Vázquez.

Baldoví ha eixit en defensa del conegut presentador de televisió des de la tribuna del Congrés durant la sessió de control al Govern. El valencià, que ha sigut notícia aquesta setmana després d’anunciar que aspira a ser el candidat de Compromís a la Generalitat, ha defensat que la proposta del partit d’extrema dreta perquè es retiren les ajudes a organismes que fomenten l’odi suposaria precisament la fi de les subvencions a Vox, a qui ha acusat de promoure l’odi.

El mateix Jorge Javier Vázquez havia publicat un missatge en el seu compte de Twitter unes hores abans en el qual donava compte de la invitació de Vox a un cantant amb lletres obertament homòfobes i es preguntava “quines personalitats pàtries eixiran ara” en la seua defensa, perquè “amb uns altres bé que es van esgarrar les vestidures”.

Després de la intervenció de Baldoví al Congrés, Vázquez ha tornat a acudir a aquesta xarxa social per a agrair públicament el suport oferit pel diputat valencià. El personatge televisiu ha dit estar emocionat i s’ha confessat com un admirador de Baldoví. “Des d’ací la meua més profunda admiració, que ja la tenies d’abans”.

Compartir el artículo

stats