Suscríbete Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

“Pensant en femení”, el projecte formatiu de l’Eliana per a aprofundir en el feminisme

Les jornades començaran dijous que ve, amb la xarrada “Dona i treball”, al Centre Sociocultural

Cicle “Pensant en femení”

L’Ajuntament de l’Eliana, en col·laboració amb l’associació Lliures, llançarà el projecte formatiu “Pensant en femení”, un espai per a debatre, escoltar, aprendre i compartir sobre dona, treball, salut, art, coeducació, mitjans de comunicació, publicitat sexista, noves masculinitats o talles de feminitats, entre altres.

L’objectiu serà facilitar recursos i formació a la ciutadania en general, en matèria d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes, prevenció i sensibilització de la violència masclista. Així mateix, la iniciativa també buscarà sensibilitzar i formar en perspectiva de gènere i feminisme, compartir coneixements i crear xarxes per a prendre consciència de les desigualtats i treballar per a aconseguir una societat més igualitària.

El projecte, que se celebrarà cada segon dijous de mes, arrancarà el pròxim 13 d’octubre, a les 19 hores, a la Sala Pep Torrent del Centre Sociocultural. La cita serà amb la xarrada “Dona i treball”, a càrrec de Beatriu Cardona i Prats, portaveu de la Intersindical Valenciana. Les persones interessades a assistir a la xarrada s’hi poden inscriure per mitjà del formulari habilitat per a aquest fi.

La regidora d’Igualtat, Concha Montaner, ha convidat tota la ciutadania a participar, cada mes, en aquest nou espai que té vocació de consolidació i permanència, “a fi de posar sobre la taula i debatre temes que ens impulsen cap a una societat més avançada en matèria d’igualtat”.

Compartir el artículo

stats