Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Sueca celebra amb una jornada festiva el mural dedicat a Puchades

S'han previst actuacions musicals i una exhibició de ball urbà

Mural dedicat a la figura d'Antonio Puchades. VCF

La Fundació València CF, la Diputació de València i l'Ajuntament de Sueca han organitzat una sèrie d'activitats per a inaugurar, l'11 d'octubre a l'Estadi Municipal Antonio Puchades, el mural guanyador del concurs amb motiu de la I Ruta d'Art Urbà, una iniciativa del València CF. El disseny, obra de Manuel Moreno, mostra el retrat del mític jugador suecà.

Els actes previstos, tots de caràcter gratuït, començaran a les 17.30 amb la inauguració institucional del mural, en la qual intervindran familiars de Puchades, representants del VCF i autoritats municipals i provincials. A continuació, vora les 18 h, està prevista l'actuació de Rebel Brown, un grup del qual forma part també l'artista creador del mural, Manuel Moreno.

A més, està prevista una exhibició de ball urbà, per part de Dance Studio, i una altra de cal·listènia, per membres de Let's Grow, que servirà per a inaugurar la nova zona amb què comptarà l'Estadi Municipal per a aquesta pràctica. Així mateix, s'oferirà un taller de grafit en el qual es pintarà un mural commemoratiu per part dels xiquets dels clubs Promeses Sueca i SD Sueca, i tots aquells menors que hi vulguen participar, i activitats d'animació infantil, amb la participació de la mascota del València CF. Finalment, a les 20 hores, s'oferirà l'actuació del grup suecà Soul K.

Compartir el artículo

stats