Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Kempes elogia Gattuso i critica la gestió de Meriton

‘El Matador’ va enaltir el treball del tècnic italià i va criticar la idiosincràsia de la propietat del club

Mario Alberto Kempes. | EFE

La llegenda del València CF i campió del món en 1978, Mario Alberto Kempes, va parlar sobre l'actualitat del club en una extensa entrevista concedida a Efe. En aquesta entrevista, ‘El Matador’ va elogiar Gattuso, va repassar els objectius d'aquesta temporada i va criticar la gestió de Meriton. Kempes va reconéixer estar «sorprés» amb Gennaro Gattuso. Va afirmar l'argentí que «mai haguera pensat que Gattuso tinguera la manera de pensar de jugar la pilota». 

Més enllà de la sorpresa inicial, l'exjugador valencianista va enaltir el tècnic italià i va destacar que «li ha donat l'ímpetu que ha de tindre un equip com el València, que sempre ha tingut bons jugadors, de bon maneig de pilota, però s'ha caracteritzat més pel grup, per l'equip». 

A més, com és habitual cada vegada que parla sobre el València CF, també va voler manar un ‘encàrrec’ a la propietat del club: «Hi havia bons jugadors que marcaven una miqueta la diferència i els han venuts. El València mai ha sigut un equip venedor, sempre ha comprat jugadors bons», va recordar ‘El Matador’. «Ara aquesta és la idiosincràsia de la gent que està al capdavant del València. Una altra vegada s'ha de començar a formar un equip i competir», hi va afegir Mario Alberto Kempes sobre els propietaris de l'entitat de Mestalla.

Compartir el artículo

stats