Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Trofeu MasyMas també es quedarà a la Safor

Tres dels quatre pilotaris finalistes són de la comarca

Els jugadors olivers Brisca i Salelles II després de guanyar la segona semifinal del trofeu Funpival

Moment dolç el que viu el raspall saforenc en els últims temps. Tant els joves com els més veterans de la comarca que formen part de la nòmina professional de Funpival estan demostrant amb escreix la seua qualitat i ambició.

Si fa dues setmanes eren Brisca d'Oliva i els xeraquers David i Ibiza els que es proclamaven campions de la Copa Caixa Popular i la Copa 2, respectivament, ara tres dels quatre finalistes del Trofeu MasyMas són saforencs. Això significa que un dels guanyadors d'aquesta competició serà d'ací.

Els finalistes són, d'una banda, els olivers Salelles II i Brisca, triomfadors de la semifinal que s'ha jugat aquest passat dimarts a Oliva en derrotar Moltó i Tonet IV per 25-10

D'altra banda, estan Iván i el xeraquer Canari, que dilluns van assegurar la seua presència en la final després de superar Marrahí i Seve per 25-15.

La gran final d'aquest trofeu mixt, ja que també es juga en la modalitat d'escala i corda, es disputarà aquest dissabte al trinquet de Pedreguer, localitat on té la seua seu l'empresa que dona nom al campionat.

Compartir el artículo

stats