Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Mundial de Qatar

A quina hora es juguen els partits del Mundial de Qatar 2022

Durant la fase de grups es jugaran quatre partits diaris, i durant les eliminatòries, dos

A quina hora es juguen els partits del Mundial de Qatar 2022 Shutterstock

El Mundial de Qatar 2022 comença a disputar-se aquest mes de novembre i ho fa amb moltes novetats respecte a altres cites mundialistes. La més evident són les dates en les quals es disputa aquest campionat, ja que es passa de l’habitual estiu als mesos de novembre i desembre. Però també caldrà habituar-se a altres aspectes.

Un d’aquests serà els horaris dels partits. Cal tindre en compte que, durant la fase de grups, es disputaran quatre partits diaris, cada un en una franja horària diferent en les dues primeres jornades. Així, els xocs es disputaran, en horari de Qatar, a les 13, 16, 19 i 22 hores, que en horari espanyol correspondran a les 11, 14, 17 i 20 hores.

En la tercera jornada de cada grup, els dos partits es disputaran de manera simultània per a evitar suspicàcies a l’hora de la resolució de les classificacions. A partir d’aleshores, els horaris canviaran i hi haurà només dues franges: la de les 18 i la de les 22 hores (hora local), que a Espanya es correspondran amb les 16 i les 20 hores, respectivament.

Aquestes dues franges es mantindran durant la fase eliminatòria, és a dir, a partir dels huitens de final de la competició. Tant en aquesta fase com en quarts es jugaran dos partits diaris, un en cada franja. I, a partir d’ací, les semifinals seran a les 20 hores, i la final, a les 16 hores, en horari espanyol.

Compartir el artículo

stats