Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L’Alzira FS rebrà el Jimbee Cartagena de Primera en els huitens de final de Copa del Rei

El Jimbee Cartagena va visitar el Family aquesta pretemporada. Paula Climent

El Family Cash Alzira FS ja coneix el seu rival en la fase de huitens de final de la Copa del Rei. Serà el Jimbee Cartagena, de Primera Divisió. En el bombo es trobaven quatre equips de Segona i dotze de Primera. Una de les mans innocents a extraure les boles amb els equips ha sigut un dels capitans del Family, Gonzalo Castejón.

Es tracta d’un duel històric per al club riberenc, que, des de la Segona Divisió de futbol sala, ha aconseguit la màxima fita copera aquesta temporada. Ho va fer després de superar per un ajustat 2-1 el Manzanares en un partit molt renyit. Els de Braulio Correal van protagonitzar una actuació superba i van eliminar un equip de la màxima categoria.

La disputa per fer-se un buit en els quarts de final portarà al Palau d’Esports el Cartagena, un rival complicat al qual el Family tractarà de fer front amb la millor arma: l’afició. Els dos equips es coneixen bé, ja que s’han enfrontat en diverses ocasions. De fet, fa un any ja es van veure les cares en la Copa del Rei, amb victòria cartagenera, i aquest setembre van jugar un amistós de pretemporada amb motiu del Trofeu Beteta.

L’eliminatòria, a partit únic, es disputarà el 24 o el 25 de gener.

Compartir el artículo

stats