Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El museu de l’arròs d’Alfafar s’anomenarà Sebastián Bou

L’agricultor va dedicar la seua vida a treballar en la marjal i l’Albufera, i va tindre diversos guardons

Premi 9 d’Octubre a Sebastián Bou. A.A.

L’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, al costat del seu equip de govern, ha proposat al Ple que el centre d’interpretació del paisatge de l’arròs d’Alfafar, que se situarà a l’Alqueria del Pi, porte el nom de Sebastián Bou Torrent. La corporació haurà de pronunciar-se sobre aquesta denominació per a un nou recurs, el qual ha sigut possible crear arran de la rehabilitació de l’emblemàtic edifici patrimonial.

Sebastián Bou Torrent, també conegut com “l’oncle Sebastianet” en la població, va morir a Alfafar divendres passat 11 de novembre als 93 anys. Després d’una llarga trajectòria de treball, havia sigut guardonat amb el màxim reconeixement del municipi, el premi 9 d’Octubre, fa uns anys.

Bou Torrent era un agricultor del municipi amb una gran trajectòria professional. En honor al seu recorregut i coneixement en el camp de l’agricultura, ha sigut premiat amb nombrosos reconeixements, al llarg de la seua vida, a més de ser una persona estimada i reconeguda per tots els veïns i veïnes d’Alfafar.

“L’oncle Sebastianet” es va dedicar durant dècades el cultiu de l’arròs en la marjal d’Alfafar i en l’Albufera. El camp era, alhora, el seu treball i una de les seues passions. I en reconeixement per la seua trajectòria, el centre d’interpretació de l’arròs serà rebatejat amb el seu nom, Sebastián Bou Torrent. "D’aquesta manera es pretén homenatjar i commemorar tota una vida dedicada a la marjal d’Alfafar", informen fonts municipals.

Compartir el artículo

stats