Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El retor d’Albalat afirma que “s’han tergiversat les seues paraules”

L’Arquebisbat afirma que el sacerdot condemna la violència contra les dones

Imatge de l’església d’Albalat. Tortajada

El retor d’Albalat dels Tarongers, Vicente Miguel Planells, afirma que les seues paraules “s’han tergiversat” i “condemna absolutament la violència contra les dones i en cap cas ha sigut la seua intenció ofendre ningú”.

Així ho asseguren des de l’Arquebisbat de València, després de contactar amb aquest sacerdot, arran de la notícia publicada per Levante-EMV en la qual s’informa que l’Ajuntament d’Albalat dels Tarongers té previst reprovar el retor de la localitat “pels seus discursos d’odi” des del púlpit, com ha explicat l’alcaldessa, Maite Pérez.

El retor “nega les paraules que s’han posat en boca seua”, apunten des de l’Arquebisbat. “Lamenta enormement el mal que aquesta notícia ha fet a l’Església i als que s’hagen pogut sentir ofesos per la tergiversació de les seues paraules i perdona les calúmnies fetes contra la seua persona”, afigen.

A això agreguen que “alguns feligresos han contactat amb l’Arquebisbat per a assegurar que la versió publicada no coincideix amb les paraules del retor i reafirmen que s’han tergiversat”.

Compartir el artículo

stats