La Llosa de Ranes incentiva les compres en el comerç local amb 2.500 euros en bons

La campanya premiarà la fidelitat dels clients amb el repartiment de 50 bons de 50 euros per a gastar en establiments del poble

Un establiment comercial davant de l'Ajuntament, en una imatge d'arxiu.

Un establiment comercial davant de l'Ajuntament, en una imatge d'arxiu. / PERALES IBORRA

A.Navarro

L'Ajuntament de la Llosa de Ranes inicia aquest divendres la campanya "Jo compre a la Llosa de Ranes", per a incentivar les compres en el comerç local. La iniciativa premiarà la fidelitat dels clients dels comerços del poble amb el sorteig de 2.500 euros, repartits en 50 bons de 50 euros cadascun, que podran gastar-se en qualsevol dels establiments participants en la campanya. 

Des d'aquest divendres, 2 de desembre, i fins al pròxim 25 de desembre, els venedors repartiran paperetes entre els seus clients, que hauran d'omplir-les per a poder participar en el sorteig dels bons. En total es repartiran 50 premis per valor de 50 euros cadascun. El sorteig dels bons es farà el pròxim 30 de desembre a les 10 hores i els dies 2, 3 i 4 de gener els agraciats podran recollir els bons, que podran canviar en el comerç participant que trien. 

La regidora de Comerç, Rosana Revert, ha afirmat que amb aquesta iniciativa es pretén "promocionar el comerç local, i que aquesta es finança al 100 % amb recursos de l'Ajuntament". Revert remarca que "aquest tipus de campanyes repercuteixen positivament en els comerços locals, ja que per a optar a participar en el sorteig els clients han de fer compres i després el premi l'han de gastar comprant en el comerç local també", subratlla la regidora. 

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS