L'Oceanogràfic amplia els seus horaris per al pont

L'aquari també reforçarà el seu programa d'activitats

Taurons en el gran aquari de València.

Taurons en el gran aquari de València. / Levante-EMV

José Parrilla

José Parrilla

Amb motiu d'aquest pont de desembre, l'Oceanogràfic de València ha ampliat el seu horari perquè els visitants gaudisquen més temps del major aquari d'Europa. Per a això, ha reforçat les experiències i les activitats extraordinàries amb la finalitat d'atendre la demanda prevista per als pròxims dies. 

En concret, l'aquari estarà obert des de les deu del matí fins a les huit de la vesprada del 3 al 10 de desembre.

L'aquari estarà obert des de les deu del matí fins a les huit de la vesprada del 3 al 10 de desembre

El circuit Backstage Tour, la visita a l'ARCA del Mar -l'hospital de recuperació de tortugues marines- i l'experiència 'La mar en les teues mans' es durà a terme en rondes constants de matí i vesprada i en hores que s'indicaran amb precisió en el punt d'informació de l'Edifici d'Accessos i en la pàgina web de l'Oceanogràfic; igual que els horaris de les presentacions de la família de dofins, de les 11.45 a les 18.30 hores.

Lagos exteriores del Oceanogràfic de València.

Llacs exteriors de l'Oceanogràfic de València. / Levante-EMV

També hi haurà projeccions continuades de les pel·lícules en 4D de 20.000 leguas de viaje submarino, Sharks, La odisea de la tortuga y Tentáculos, des de les 12.30 fins a les 18.30 hores.

Tot això amb la finalitat d'assegurar una òptima visita al públic que s'acoste aquests dies a l'Oceanogràfic de València.

200 milions d'anys en un dia

L'Oceanogràfic centra la seua campanya d'enguany en les tortugues, ja que l'aquari s'ha afermat com un centre de conservació de tortugues terrestres, marines i d'aiguamoll catalogades com a vulnerables o en perill d'extinció. Espècies úniques que es podran conéixer de prop aquests pròxims dies durant la visita a l'aquari. 

Suscríbete para seguir leyendo