Ocupació

RTVE llança una convocatòria de 767 llocs de treball

Les proves d'accés per a les places, d'accés lliure, es faran durant el primer semestre de 2023

EFE

La presidenta interina d'RTVE, Elena Sánchez Caballero, ha informat el Consell d'Administració de l'ens públic de la convocatòria de 767 llocs de treball fixos d'accés lliure, les proves d'accés dels quals es faran durant el primer semestre de 2023.

Amb aquesta convocatòria es cobriran les baixes d'ocupació estable resultat de les jubilacions produïdes en els últims anys i es reforçaran les àrees estratègiques d'RTVE per al futur immediat, segons informa la Corporació.

El balanç net de la plantilla d'RTVE després d'aquesta convocatòria, segons assegura l'ens, no canviarà respecte a la situació actual i tampoc es modificarà el balanç entre els centres de producció i l'estructura territorial.

Les places convocades estaran situades a Madrid (530), a Barcelona (102), a Canàries (24) i 111 en l'estructura territorial. La relació completa de places oferides, així com les bases de la convocatòria, es publicaran en les pròximes setmanes.

La llista de places que es convoquen s'ha elaborat ponderant el nivell de temporalitat actual, les jubilacions i les necessitats del servei.

Les prioritats a l'hora de definir aquestes necessitats, tal com ha explicat Sánchez al Consell, han sigut garantir la continuïtat de la tasca de servei públic i la programació existent.

També s'ha considerat necessari incorporar nous perfils professionals per a impulsar el canvi en diferents facetes de la producció audiovisual digital, com en la millora de la gestió i l'organització interna.

"És vital per a la continuïtat del servei públic -conclou- fer arribar els continguts que elaborem a nous públics, els hàbits dels quals han evolucionat de manera radical en l'última dècada per a centrar-se únicament en l'entorn digital, allunyant-se cada vegada més de l'oferta dels mitjans tradicionals". 

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS