L'Horta Nord

Godella es planteja construir 54 habitatges socials en el PAI de la Torreta

El consistori es reuneix amb Habitatge per a assessorar-se sobre les gestions per a oferir immobles assequibles en règim de lloguer

Ajuntament de Godella, en una foto d'arxiu

Ajuntament de Godella, en una foto d'arxiu / A.G

L'Ajuntament de Godella es va reunir aquesta setmana amb el secretari autonòmic d'habitatge, Alejandro Aguilar, amb l'objectiu d'assessorar-se respecte a la creació i construcció de 54 habitatges socials en el sector 31-32, és a dir, en el nou PAI de la Torreta que tanta polèmica i rebuig ha suscitat en una banda de la ciutadania i entitats ecologistes. 

Teresa Bueso, alcaldessa de Godella, i els regidors Tatiana Prades, Carles Duran i Fernando Oliveros van acudir a la cita per a traslladar diferents qüestions i rebre informació sobre la col·laboració que el consistori pot rebre de la Generalitat Valenciana.

Durant la cita, el responsable d'habitatge ha explicat que l'Ajuntament pot cedir el sòl a la Generalitat perquè es faça responsable de la construcció de les llars socials. Quan es produeix aquesta col·laboració, tots els habitatges han d'oferir-se en règim de lloguer a la ciutadania. Així, durant set anys l'inquilí podrà viure en aquesta llar per a, una vegada passats els set anys, seguir el seu projecte de vida en un altre habitatge.

A més d'explorar les possibilitats per a la construcció dels 54 habitatges socials en el sector 31-32, el consistori també ha demanat al secretari autonòmic ajuda en la gestió del parc d'habitatges públics, ja que té una experiència molt més dilatada.

Suscríbete para seguir leyendo