Proposen buidar Mestalla contra Lim fins al minut 19 contra l'Athletic

La protesta està pensada per al pròxim 11 de febrer

Imatge d'una protesta davant Mestalla l'any passat

Imatge d'una protesta davant Mestalla l'any passat / JM López

EFE

El grup d'oposició a la gestió de Peter Lim Llibertat VCF ha convocat una protesta contra la gestió del màxim accionista el pròxim dia 11 de febrer, en la qual proposa que els seguidors es concentren a les portes de Mestalla i no entren a l'estadi, on l'equip s'enfrontarà a l'Athletic, fins que se supere el minut 19.

Es tracta d'un nou gest a la història del club, fundat en 1919, i una protesta que, segons explica el grup en un comunicat, s'emmarca en el "legítim dret" a lluitar pel club i per a denunciar "l'espoli" que diuen està vivint l'entitat des de l'arribada de l'inversor de Singapur.

Finalitzada la protesta, proposen entrar a l'estadi per a ajudar l'equip a aconseguir tres punts "vitals", però fer-ho amb cartells contra Lim que repartiran en la concentració. També demanen que els seguidors romanguen en el recinte durant cinc minuts quan acabe el xoc per a mantindre la seua protesta.

El grup, que ja va estar al capdavant d'una massiva manifestació contra Lim fa uns mesos, assegura que la concentració és la primera d'una nova sèrie de protestes, i exigeix a Lim que faça públic un "quadern de venda" amb les condicions per a desprendre's de les seues accions.

A més, Llibertat VCF anuncia que es mobilitzaran perquè, abans de les eleccions municipals i autonòmiques previstes per al mes de maig, tots els partits facen públiques les mesures que impulsaran per a "democratitzar" el club. 

Suscríbete para seguir leyendo