L'Horta Sud

Alfafar, seleccionada per a la Ruta d'Art Urbà del València CF

La segona edició d'aquesta iniciativa sumarà un mural vinculat al club a la localitat de l'Horta Sud

Representants d'Alfafar amb el mural de la ruta del València CF

Representants d'Alfafar amb el mural de la ruta del València CF / A.A

L'Ajuntament d'Alfafar ha sigut seleccionat per a formar part de la II Edició de la Ruta d'Art Urbà del València CF. Aquest dissabte, el club blanc-i-negre va anunciar les quatre localitats en les quals desenvoluparan aquesta iniciativa artística: Alfafar, Atzeneta d'Albaida, Gandia i Oliva.

En l'acte de presentació d'aquesta II Ruta d'Art Urbà VCF, l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, va destacar l'estreta relació que té el municipi amb el València CF i la penya valencianista amb seu a la localitat. Adsuara va mostrar un gran entusiasme amb l'arribada d'aquest projecte i "l'orgull de poder albergar part de la història del club".

Representantes de Alfafar en la presentación de la iniciativa

Representants d'Alfafar en la presentació de la iniciativa. / A.A

La Ruta d'Art Urbà del València CF, fruit del treball conjunt de la Fundació VCF i de la Diputació de València, a través de Turisme València, és una mostra que vertebra el valencianisme a través de diversos murals artístics a l'aire lliure que donen a conéixer la història, les llegendes i els valors del València CF. La primera edició d'aquesta iniciativa es va fer el passat 2022, amb la selecció de Cullera, Riba-roja de Túria i Sueca com a seus per als murals vinculats al club. Pròximament, el club rebrà les propostes d'artistes que tinguen interés a participar-hi i desenvolupar els seus murals a Alfafar i la resta de municipis seleccionats.

Suscríbete para seguir leyendo