2 Billetes de AVE Gratis Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Oliva, municipi turístic de rellevància de la Comunitat Valenciana

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha entregat la distinció

El secretari autonòmic de Turisme entrega la distinció a l'alcaldessa en presència d'altres regidors Levante-EMV

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha entregat a l'alcaldessa d'Oliva, Yolanda Balaguer; al regidor de Turisme, Kino Calafat, i a la resta de la corporació municipal el distintiu que acredita a la destinació la condició de municipi turístic de rellevància de la Comunitat Valenciana.

Colomer ha agraït l'intens treball que ha realitzat Oliva per a aconseguir aquest distintiu, destacant que "aquest reconeixement significa un canvi conceptual en el que és la ciutat turística del futur". A més, ha subratllat l'esforç quant a la millora de "l'estratègia turística, la lluita contra l'intrusisme, l'accessibilitat, l'hospitalitat, o la intel·ligència turística".

Per la seua banda, el responsable de Turisme d'Oliva, Kino Calafat, ha reconegut el suport de la Generalitat Valenciana en tot el procés i ha destacat, una altra vegada, el treball del Departament de Turisme, l'empresariat del sector turístic i el personal de les diferents delegacions de l'Ajuntament per convertir aquest reconeixement en un projecte de tots.

A més, Calafat ha destacat que el reconeixement com a municipi turístic de rellevància "és molt important per a la transformació turística d'Oliva de cara al futur i una estupenda manera de preservar el passat, garantint una gestió de certificació de la qualitat turística i posant en valor la nostra ciutat com a destinació turística de primer ordre".

A la província de València, els municipis que compten amb aquesta distinció són la ciutat de València, Gandia, Cullera, Puçol, el Puig de Santa Maria, Oliva, Alboraia i Riba-roja de Túria.

Compartir el artículo

stats