El Trofeu Mancomunitat de la Safor de raspall ja té finalistes

Les dues partides pel títol es jugaran el dijous dia 23 al trinquet de Bellreguard

Jordi de Potries i Miquel d'Oliva, de roig, van perdre contra Joan G. i Ferrando en la semifinal masculina de Bellreguard

Jordi de Potries i Miquel d'Oliva, de roig, van perdre contra Joan G. i Ferrando en la semifinal masculina de Bellreguard / El Zurdo

Salva Talens Carbó

El trinquet municipal de Bellreguard acollirà dijous que ve, 23 de març, les finals del Trofeu Mancomunitat de la Safor de raspall 2023. La mateixa pista va ser aquest dijous l'escenari de la segona jornada de semifinals.

A Bellreguard van guanyar Aida i Myriam per 25 a 20 a Erika, Amparo i Anabel en la semifinal d'elit femenina, mentre que en la dels pilotaris promesa van triomfar Joan G. i Ferrando, en imposar-se als saforencs Miquel d'Oliva i Jordi de Potries, per 25 a 15.

Cal recordar que diumenge passat es va jugar al trinquet Ciscar de Piles la primera jornada de semifinals, que es va saldar amb els triomfs de Victoria i Júlia per 25-0 contra el trio format per Irene, Natalia i Isabel, i de Diari i Alejandro contra Raúl i Verdú amb el marcador final de 25-5.

Així doncs, el dijous dia 23 a les 17 hores, Victoria i Júlia s'enfrontaran a Aida i Myriam i, a continuació, Diari i Alejandro contra Joan G. i Ferrando.

Cal destacar que la final femenina comptarà amb una representant de la comarca, Júlia Andrada Alberola, de Tavernes de la Valldigna.

Suscríbete para seguir leyendo