Quart de Poblet recorre la història del municipi per mitjà del teatre

Una visita guiada amb actors i actrius mostra els punts més emblemàtics

Visita teatralitzada a Quart

Visita teatralitzada a Quart / A. Q.

Quart de Poblet ha celebrat el Dia Mundial del Teatre d’una manera molt especial i única, amb una àmplia programació per a tots els gustos. Un dels actes més destacats ha sigut la visita teatralitzada pel municipi a càrrec de l’escola de teatre del municipi. En la ruta s’han fet parades en punts tan destacats i emblemàtics com la cisterna medieval, l’ermita de Sant Onofre, el parc natural del Túria, el refugi de la Guerra Civil de la plaça de la Creu, la Casa de la Cultura o el depòsit d’aigües.

Intèrprets vestits de l’època corresponent a l’espai d’interés recreaven la història de cada fita, la qual cosa va fer el recorregut molt amé i va complementar les explicacions de la guia. Els actors i les actrius van aconseguir implicar els i les assistents en la singular i didàctica activitat.

Després de conéixer més a fons el municipi d’una manera divertida, la commemoració va continuar en l’exterior de la Biblioteca Municipal Enric Valor amb tallers infantils, una classe oberta d’expressió corporal i la lectura del manifest de l’efemèride.

La commemoració d’aquest dia busca fomentar la cultura teatral i promoure la importància del teatre en la societat com a mitjà d’expressió artística i eina per al canvi social.

La programació es va completar amb la representació de dues obres teatrals familiars al Casino: La bella no durmiente, de Grup Quadrilla, i Pasarela Edumoda, de Grup Tropa; i amb les dues funcions de l’obra Loo, a l’auditori. Amb tot, aquesta celebració ha possibilitat l’acostament d’aquesta disciplina a tots els públics. A més, cal recordar que l’Àrea de Cultura programa de manera regular funcions per a tota la família.

Suscríbete para seguir leyendo