La Passió en viu de Sagunt presenta novetats

Quasi dues dècades de representacions que abarroten de públic tots els escenaris de l’obra

Un moment de la representació

Un moment de la representació / Passió per Sagunt

Albert Vidal

Dissabte tindrà lloc el vertader acte que simbolitza l’entrada de la Setmana Santa a Sagunt amb la representació de la tradicional Passió en viu, una obra que rememora les vicissituds que va viure Jesús de Natzaret des que arriba a Jerusalem fins a la crucifixió.

Els portaveus de Passió per Sagunt, companyia teatral responsable de l’esdeveniment, assenyalen que “treballem per innovar cada any, en la mesura de les nostres possibilitats, i enguany hi haurà novetats i sorpreses des del principi, encara que, com és lògic, no podem revelar-les fins al moment de la representació”, en paraules de José Antonio Pablos, president de l’associació Passió per Sagunt.

L’obra, dirigida per Julio Brú, tindrà com a escenaris la plaça Major i el Calvari de Sagunt, enclavament en el qual es desenvoluparan els últims moments de vida del Natzaré. Un dels aspectes sobre els quals s’ha treballat per a aquesta edició és la de millorar en qüestions d’escenografia i attrezzo per a polir i millorar cada any quant a vistositat i atractiu general de l’obra. Enguany es comptarà amb la participació d’estudiants d’arts escèniques per a incidir en aquests aspectes.

Quasi dues dècades

La Passió en viu reuneix més de 80 actors i diverses desenes de membres de la confraria, perquè, a més de participar-hi com a poble, la Majoralia sortint interpreta els romans. L’exigència del muntatge és tan gran que, malgrat ser la mateixa obra, cada any s’hi treballa des de principis d’any. Els portaveus de la companyia teatral agraeixen l’excepcional acolliment que per part del públic en general aquesta obra, que ja fa quasi dues dècades que es representa.

Suscríbete para seguir leyendo