La Mancomunitat del Camp de Túria participa en la I Fira Comarcal de l'FP

Reunió coordinació fira comarcal de l'FP

Reunió coordinació fira comarcal de l'FP / Mancomunitat

Teresa Andreu

La Mancomunitat Camp de Túria està immersa en l'organització i els preparatius de la que serà la I Fira Comarcal de l'FP que se celebra a la comarca. La cita tindrà lloc el pròxim 27 d'abril a l'Eliana i compta amb l'organització del Consell Territorial de Formació Professional (FP) dependent de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

El Pacte Camp de Túria és membre del Consell Territorial des de 2021, òrgan des del qual es treballen iniciatives i idees que milloren l'FP a la comarca. Per aquest motiu, es va decidir que era una bona iniciativa reunir els instituts que ofereixen aquest tipus de formació en un mateix lloc i poder oferir informació de l'oferta a l'alumnat dels instituts.

D'aquesta manera, el Parc Europa de l'Eliana acollirà, el dijous 27 d'abril des de les 10.00 h fins a les 14.00 h, els instituts de Camp de Túria, Foia de Bunyol, la Regió Muntanyenca i Alt Túria, que oferiran cursos de Formació Professional el pròxim curs acadèmic. Una jornada oberta al públic juvenil i al públic en general que vulga conéixer quines ofertes formatives es podran cursar en els pròxims mesos.

A més, també disposaran d'un estand els centres col·laboradors de Labora que ofereixen certificats de professionalitat i empreses que aposten per l'FP Dual al Camp de Túria. Sens dubte, una oportunitat única amb entrada gratuïta per a descobrir amb demostracions en directe el que podem arribar a aprendre. 

Suscríbete para seguir leyendo