València

Un tòtem del PSPV denuncia el passat de “corrupció” de Catalá en ple centre de València

Sandra Gómez es reivindica, enfront del PP, com un futur marcat “per la solvència i la bona gestió”

Sandra Gómez posa al costat del tòtem que critica al PP

Sandra Gómez posa al costat del tòtem que critica al PP / R.L.V.

JM Vigara

La candidata del PSPV a l’alcaldia de València, Sandra Gómez, ha passat a l’atac en aquesta campanya electoral amb vista a les eleccions que se celebren aquest diumenge, dia 28 de maig. En concret, els socialistes han col·locat un muntatge de dos grans expositors en plena plaça de l’Ajuntament, a la porta de l’edifici consistorial, en els quals denuncien que el PP i la seua candidata María José Catalá representen “el passat” de “la corrupció” i “les retallades socials”, enfront d’un futur, que exemplifiquen els socialistes, d’“honradesa” i d’“enfortiment dels serveis públics”.

“Han fet un esforç sobrehumà per a ocultar el que van fer en el passat”

“El PP està tota la campanya fent un esforç sobrehumà per a ocultar el que van fer en el passat, un passat al qual no volem tornar”, ha assenyalat Sandra Gómez. Els populars “estan fent una campanya basada en la intoxicació i el fang polític” per a ocultar un passat marcat “per la corrupció” i lligat “a les retallades i el desmantellament dels serveis públics”.

Aquell passat, ha subratllat la vicealcaldessa, representa “el pitjor moment de la història de la Comunitat i de la nostra ciutat”. Enfront d’això, Gómez es reivindica com “el futur” de la capital valenciana, marcat “per la solvència, la bona gestió i la capacitat” de governar, ha assenyalat. “Nosaltres som una opció de futur que representa l’honradesa, la bona gestió i l’enfortiment dels nostres serveis públics”, ha reiterat l’alcaldable socialista.

En una de les cares d’aquest muntatge, on hi ha un títol que diu: “El passat de Catalá”, en al·lusió a l’alcaldable del PP, María José Catalá, es poden llegir diverses notícies i titulars de premsa en els quals es denuncien, presumptament, casos de corrupció vinculats a la candidata del PP i també decisions que va prendre quan era consellera d’Educació, com privatitzar la VIU o aplicar diverses retallades que van patir les universitats o els alumnes.

Suscríbete para seguir leyendo