La Fiscalia de València remet al jutjat la causa pels insults racistes a Vinicius

Imatge del jugador del Reial Madrid Vinicius durant el partit de diumenge passat amb el València CF a Mestalla.

Imatge del jugador del Reial Madrid Vinicius durant el partit de diumenge passat amb el València CF a Mestalla. / Ivan Terron / Afp7 / Europa Press

EFE

La secció de delictes d'odi de la Fiscalia Provincial de València ha remés a un jutjat d'instrucció les actuacions iniciades per a investigar els insults racistes dels quals va ser objecte el davanter del Reial Madrid Vinicius diumenge passat a l'estadi de Mestalla.

Fonts del Ministeri Públic han informat a EFE que aquestes actuacions se sumaran a la denúncia interposada per la Lliga de Futbol Professional per aquests mateixos fets.

La Policia Nacional va detindre aquest dimarts tres joves d'entre 18 i 21 anys per aquests fets, que van quedar en llibertat després de declarar en dependències policials.

És previsible que, una vegada oberta una causa judicial, el jutjat que finalment es responsabilitze d'aquesta investigació els cite per a interrogar-los.

Els tres detinguts són espanyols i la policia els va imputar un presumpte delicte relatiu a l'exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques.

La investigació, que ha comptat amb la col·laboració del València Club de Futbol, continua oberta per a identificar altres possibles autors de conductes similars, segons va informar la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana.

Suscríbete para seguir leyendo