Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els dos alcaldes de la Safor que compliran 28 anys en el càrrec repeteixen amb majories absolutes

Álvaro Català, de Compromís, aconsegueix el segon major suport electoral a la comarca

La candidatura de Compromís de Palmera Levante-EMV

Álvaro Català, de Palmera, i Salvador Femenia, de l’Alqueria de la Comtessa, compliran 28 anys en les respectives alcaldies quan finalitze la legislatura que comença el pròxim 17 de juny. L’un i l’altre, que fa ja 24 anys que ostenten el càrrec, han pogut revalidar les majories absolutes que ja gaudien, un símptoma del suport dels veïns a la seua gestió.

En el cas de Palmera, l’alcalde de Compromís aconsegueix, a més, un suport aclaparador dels veïns. En aquesta localitat, el 71,93 % dels lectors va introduir la papereta amb la candidatura de Català, la qual cosa suposa el segon major suport popular a un alcalde en aquesta comarca, només per darrere, encara que a molt poca distància, del socialista Pablo Puig a la Font d’en Carròs, que va traure el 72,51 % dels sufragis. Amb aquest resultat, la corporació municipal de Palmera repeteix composició. Compromís es queda amb 7 dels 9 regidors, mentre que el PSPV-PSOE i Poble Decidix es queden amb un cadascun.

A l’Alqueria de la Comtessa, aquesta correlació de forces canvia. Salvador Femenia manté, per al PSPV-PSOE, la majoria absoluta amb cinc dels nou regidors, però en perd un respecte a les eleccions de fa quatre anys. Compromís passa de dos a tres regidors i el PP manté el que tenia.

Compartir el artículo

stats