Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Moncada reforma la zona de jocs de l'avinguda Mediterrània

El projecte compta amb un pressupost de 254.670 euros

Nou espai de jocs infantils a Moncada L-EMV

Les màquines han alçat aquesta setmana el ferm del parc infantil de l'avinguda Mediterrània de Moncada que roman clos i fora de servei per a escometre la remodelació integral de la zona de jocs d'aquest important espai de convivència local. 

Fonts municipals calculen que les obres es poden prolongar fins a mitjan juliol, moment en el qual es donarà pas a un nou parc fruit de les propostes sorgides en el Consell de la Infància i Adolescència de Moncada.

El projecte abasta una superfície total de 758 metres quadrats i preveu, a més de la zona de jocs, un espai adjacent dotat de gespa artificial. El pressupost total de l'obra de 254.670,78 euros és a càrrec de fons propis de l'Ajuntament, atés que l'Ajuntament ha aconseguit un superàvit de més de 2 milions després de deixar arrere el deute heretat del govern popular de 2015 que ha llastat l'execució de projectes i inversions durant aquests últims huit anys.

El nou parc comptarà amb dues zones de joc diferenciades, on es crearà un espai animat de joc on tots els xiquets podran gaudir independentment de l'edat i de la diversitat funcional.

Compartir el artículo

stats