Experts aborden a Sagunt la transició energètica en hospitals

Un moment de la inauguració

Un moment de la inauguració / Levante-EMV

Inma Alpuente

La sala d'actes de l'Hospital de Sagunt ha acollit des de primera hora d'aquest matí la XXI Jornada Tècnica d'Enginyeria Hospitalària de la Comunitat Valenciana, amb el lema ‘Descarbonització. Transició a energies alternatives en hospitals’.

Després d'una inauguració que ha comptat amb el gerent del centre, José Luis Chover, l'objectiu és traslladar, a través de diverses ponències, la necessitat d'evolucionar de manera energètica cap a una menor petjada de carboni, amb fonts d'energia menys contaminants, a més de sistemes de treball que disminuïsquen la contaminació dels nostres hospitals.

Asistentes a la jornada.

Assistents a la jornada. / Levante-EMV

En aquesta jornada, la intenció és fomentar, a través de tots els agents de caràcter científic o tècnic implicats en el procés de l'enginyeria hospitalària, la necessitat d'implementar aquest canvi de manera ordenada i reglada, mitjançant l'intercanvi d'experiència i coneixements.

L'acte està organitzat per l'Associació d'Enginyeria Hospitalària de la Comunitat Valenciana, i forma part del comité organitzador el personal del Departament de Manteniment de l'Hospital de Sagunt.

Suscríbete para seguir leyendo