Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activen l'alerta groga per pluges a València

L'Aemet anuncia pluges i tempestes a l'interior de la província aquest dijous

La borrasca Óscar ya se nota en nuestra comunidad

La borrasca Oscar ja es nota a la nostra comunitat Foto: F. Calabuig | Vídeo: Penélope Maestro

Para ver este vídeo suscríbete a Levante-EMV o inicia sesión si ya eres suscriptor.

La borrasca Oscar ja es nota a la nostra comunitat Miguel Marzal

El Centre de Coordinació d'Emergències (CCE) ha decretat el nivell groc aquest dijous per a la Comunitat Valenciana en esperar pluges a l'interior nord de València.

La previsió meteorològica per al dijous

En concret, aquesta jornada hi haurà cel nuvolós a l'interior de Castelló i intervals nuvolosos en la resta; a més d'arruixades amb tempestes ocasionals a partir de migdia que seran probables a l'interior de Castelló i València.

Les temperatures mínimes no patiran canvis significatius i les màximes pujaran. Així, les ciutats d'Alacant, Castelló i València coincidiran hui amb una mínima de 18 °C i una màxima de 26 °C.

Una borrasca hivernal

El temps a València canviarà a causa de la borrasca Oscar, un fenomen que porta amb si diversos sistemes frontals que descarregaran bastant aigua i que també arribarà carregat de vent i fort onatge. De fet, es tracta d'una borrasca hivernal que arribarà a les portes de l'estiu i comportarà arruixades tempestuoses. La previsió del temps per al mes de juny encara és una mica imprecisa, però l'arribada de la borrasca Oscar farà que juny se semble més al principi de la primavera que a l'estiu.

Compartir el artículo

stats